lauantai 15. tammikuuta 2011

Työn touhussa

Kävin reissussa Ruotsissa tuossa viikolla ja otin mukaan reissuneuleeksi Kalajoki-sukat (ravlink). Neuvottelupäivillä aiemminkin käyneenä tiesin varautua kanavien mahdolliseen pitkäveteisyyteen. En ollut ainoa joka oli ottanut reissuneuleita, ainakin viisi muuta eri ihmistä kaivoi päivien aikana sukkapuikkonsa esille. Jonkinlaista salaista yhteenkuuluvuuttahan tuo luo, ainakin minulle. Tosin en kehdannut kertaakaan kysellä mitä puikoilla valmistuu. Myöhempinä vuosina sitten.

Kolmesti tein ja purin kantapään uudelleen, harmillista. En vaan suostunut ymmärtämään kiilakavennuksia suomeksi ja ohje englanniksi oli tietenkin ulottumattomilla. Lanka on kuitenkin niin kivaa, että haluaisin ostaa sitä lisääkin. Reissun jälkeen into vähän laantui, mutta kyllä se tästä taas lähtee.
Eikö olekin pehmeän näköistä? No ainakin neuloessa tuntuu kivalta. Jotenkin niin vaivatonta tuon langan kanssa, ihanaa. Lankana siis Ville Viking of Norwayltä. En nähnyt yhtäkään projektia Ravelryssä kyseisestä langasta, miksiköhän? Nordiassa se meni nimittäin kuumille kiville viime viikolla. Noh, näistä kuulette vielä. Valmiina.

Testineulon kaverille. Helppo ohje, helpohko lanka. Väri ei ole ihan kohdallaan, pahoittelut. Kauluri/keeppi/jotain todella lämmintä tästä tulee. Lankana Rowanin Renew ja puikot kuutoset. Kattellaan mitä tästäkin tulee.


Tässä vielä kuva niistä epäonnistuneista Työtossuista järjestysnumerolla III. Melkein hyvät, ihan vähän liian isot. Noh, lisähuovutusta odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti